web analytics

Harry Prins grafisch ontwerp

online en offline grafisch ontwerp en vormgeving

Gebruiksvriendelijke websites

Deze en de andere voorbeelden van websites zijn gemaakt met WordPress, het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke onderhoudsysteem. Het systeem is zowel geschikt voor eenvoudige als voor complexere websites.

Gebruiksvriendelijkheid van de website staat voorop. Is de user interface zo opgezet dat de bezoeker snel dat vindt waar hij of zij naar op zoek is? Dan is dat een goed begin voor een positieve gebruikerservaring. Wij helpen niet alleen met de vormgeving maar ook met het structureren van de informatie en verdere inhoudelijke invulling.

Meer weten?

Stuur dan een mailtje naar Harry Prins of bel 06 17 36 48 24, je bent welkom of ik kom ook graag een keer langs.

Doorpakken of zitten blijven

Beste bezoeker,

Corona heeft de wereld in haar greep. We werken thuis om verspreiding tegen te gaan. De meeste mensen zijn gelukkig niet ziek. Maar het heeft een flinke impact op economie en de verwachtingen voor de toekomst.

Wellicht is er nu tijd om zaken  te optimaliseren waar je in de normale hectiek niet aan toe komt. Bijvoorbeeld aanpassen van de website, updaten van de huisstijl, nieuwe folders enz. Wij kunnen daarbij helpen. Neem contact op dan kunnen we er voor zorgen dat je straks weer goed uit de startblokken kunt schieten om er nog een goed jaar van maken.

Wil je doorpakken bel dan 033 456 46 40 of stuur een email naar info@harryprins.nl dan bellen wij je terug.

Met vriendelijke groet,

Harry Prins