web analytics

Harry Prins grafisch ontwerp

online en offline grafisch ontwerp en vormgeving

Tentoonstelling Jheronimus Bosch Art Center

Tentoonstelling Jeroen en het geld van Toen

Voor het Jheronimus Bosch Art Center hebben we de tentoonstelling ‘Jeroen en het geld van Toen’ vormgegeven. Een tentoonstelling waar in de relatie tussen het geld in de tijd van Jeroen Bosch en het geld nu gelegd wordt.
Aardig om te zien is welke impact de transformatie van de ruimte voor en na de bouw van de tentoonstelling heeft.
Voor meer informatie bel: 033 456 46 40

Doorpakken of zitten blijven

Beste bezoeker,

Corona heeft de wereld in haar greep. We werken thuis om verspreiding tegen te gaan. De meeste mensen zijn gelukkig niet ziek. Maar het heeft een flinke impact op economie en de verwachtingen voor de toekomst.

Wellicht is er nu tijd om zaken  te optimaliseren waar je in de normale hectiek niet aan toe komt. Bijvoorbeeld aanpassen van de website, updaten van de huisstijl, nieuwe folders enz. Wij kunnen daarbij helpen. Neem contact op dan kunnen we er voor zorgen dat je straks weer goed uit de startblokken kunt schieten om er nog een goed jaar van maken.

Wil je doorpakken bel dan 033 456 46 40 of stuur een email naar info@harryprins.nl dan bellen wij je terug.

Met vriendelijke groet,

Harry Prins